Onze vloeren

ONZE SPECIALITEITEN BEVATTEN

*PVC Vloeren:*


1. *SENSE:* Sense is de belichaming van verfijnde PVC-vloeren, bekend om hun compromisloze aandacht voor detail, superieure duurzaamheid en een uitgebreide selectie van stijlvolle ontwerpen.


2. *Douwe Dekker:* Als symbool van duurzaamheid en elegantie, biedt Douwe Dekker PVC-vloeren die opvallen door hun milieuvriendelijke benadering en tijdloze ontwerpen.


3. *Beautifloor:* Beautifloor vormt de grens tussen kunst en functionaliteit met PVC-vloeren die zowel prachtig als praktisch zijn, en met een rijke variatie aan ontwerpen.


4. *MFloor:* MFloor staat bekend om zijn budgetvriendelijke PVC-vloeropties zonder in te leveren op kwaliteit, ideaal voor kostenbewuste kopers.


5. *Saffier:* Saffier blinkt uit in het aanbieden van milieuvriendelijke en duurzame PVC-vloeren met een brede keuze aan stijlvolle afwerkingen.


6. *Joka:* Joka omarmt een groenere toekomst met PVC-vloeren die zowel eco-vriendelijk als visueel aantrekkelijk zijn.

  • PVC vloeren zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze vloeren zijn gemaakt van kunststof en kunnen in diverse stijlen en kleuren worden gevonden, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende interieurs. Ze zijn waterbestendig, gemakkelijk schoon te maken en bieden geluiddempende eigenschappen. PVC vloeren zijn een budgetvriendelijke optie en zijn ideaal voor huishoudens met huisdieren of kinderen. In vergelijking met laminaat en houten vloeren zijn PVC vloeren meer bestand tegen water, waardoor ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers.

*Laminaat Vloeren:*


1. *PPC Laminaat:* PPC Laminaat prikkelt de zintuigen met laminaatvloeren die een harmonieuze balans bieden tussen esthetiek en kostenefficiëntie.


2. *Douwe Dekker:* Douwe Dekker is een symbool van tijdloze klasse en milieuverantwoordelijkheid, met laminaatvloeren die de tand des tijds doorstaan.


3. *Beautifloor:* Beautifloor's laminaatvloeren bieden een artistieke flair voor elk interieur, met een ruime keuze aan esthetische mogelijkheden.


4. *Parador:* Parador brengt avant-garde design naar de wereld van laminaatvloeren, met producten die innovatie en verfijning belichamen.


5. *Meister:* Meister's laminaatvloeren combineren robuuste duurzaamheid met onderscheidende esthetiek, voor een ongeëvenaarde levensduur.


6. *Maison:* Maison biedt betaalbaar laminaat met een persoonlijke touch en zorgvuldig uitgekozen designs.


7. *Saffier:* Saffier brengt ook laminaatvloeren op de markt, gericht op het leveren van een harmonieus evenwicht tussen stijl en milieuvriendelijkheid.


8. *Joka:* Joka's laminaatvloeren zijn een keuze voor degenen die streven naar zowel een groenere levensstijl als een stijlvolle inrichting.

  • Laminaat vloeren zijn samengesteld uit meerdere lagen en bieden een houtachtige uitstraling zonder het gebruik van echt hout. Ze zijn betaalbaar en eenvoudig te installeren, vaak met klik- en vergrendelsystemen. Laminaat is gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen krassen, vlekken en fading. Het is ook geschikt voor huishoudens met druk verkeer. Vergeleken met houten vloeren zijn laminaatvloeren doorgaans minder duurzaam en kunnen ze niet worden opgeschuurd of opnieuw afgewerkt. PVC vloeren bieden meer waterbestendigheid in vergelijking met laminaat.

*Houten Vloeren:*


1. *Bauwerk:* Bauwerk is de ultieme bestemming voor diegenen die houden van vloeren die handgemaakt vakmanschap, innovatieve technologie en de puurheid van hout combineren.


2. *Boen:* Boen viert de moderne esthetiek van houten vloeren met een sterke focus op duurzaamheid en natuurlijke schoonheid.


3. *Duoplank:* Duoplank heeft een innovatieve benadering om houten vloeren extra stabiliteit en kwaliteit te bieden, wat resulteert in unieke en langdurige keuzes.


4. *Beautifloor:* Beautifloor's houten vloeren worden gekoesterd om hun tijdloze elegantie en milieuverantwoorde productie.


5. *Barlink:* Barlink biedt houten vloeren die het verhaal van de natuur vertellen, met een nadruk op authentiek vakmanschap en pure materialen.


6. *Inpa:* Inpa's Europese hardhouten vloeren schitteren met een tijdloze uitstraling en hoogwaardige kwaliteit.


7. *Parky:* Parky streeft ernaar om milieuvriendelijke houten vloeren te leveren die perfect passen bij de hedendaagse levensstijl.


8. *Joka Vloeren:* Joka brengt houten vloeren op de markt die zowel milieubewust als artistiek geïnspireerd zijn.


9. *Kahrs Vloeren:* Kahrs is een pionier in de wereld van houten vloeren, met focus op Scandinavische traditie, kwaliteit en innovatie.


10. *Karelia:* Karelia's houten vloeren worden geprezen om hun natuurlijke schoonheid en duurzame keuzes.


11. *Lalegno:* Lalegno biedt houten vloeren met een eigentijds design, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.


12. *Tarkett:* Tarkett biedt een uitgebreid scala aan vloeroplossingen, inclusief hoogwaardige houten vloeren, met nadruk op kwaliteit en innovatie.

  • Houten vloeren stralen warmte en elegantie uit en zijn ideaal voor een tijdloze uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, waaronder eiken, esdoorn en walnoot, en kunnen worden aangepast aan de gewenste afwerking. Houten vloeren hebben een lange levensduur en kunnen meerdere keren worden geschuurd en afgewerkt om er als nieuw uit te zien. Ze verbeteren de waarde van een huis. In vergelijking met PVC en laminaat vloeren zijn houten vloeren duurder in aanschaf en vereisen ze meer onderhoud, maar ze bieden een authentieke uitstraling en een langere levensduur.

ONS PROCES

01.


Inspectie en advies


- We beginnen met een grondige inspectie van de ruimte om de huidige staat van de vloer te beoordelen.

- We zullen u adviseren over de beste vloeropties op basis van uw behoeften, smaak en budget.


04.


Vakkundige installatie


- Ons ervaren team zal de vloer vakkundig leggen, met aandacht voor precisie en vakmanschap.

- We beginnen meestal in een hoek en werken geleidelijk naar de uitgang toe.


02.


Materiaalkeuze en

offerte


- Samen kiezen we het juiste vloertype en bespreken we eventuele extra materialen zoals ondervloeren en plinten.

- We stellen een gedetailleerde offerte op, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten.


05.


Afwerking en reiniging


- Na het leggen van de vloer, zorgen we voor de finishing touch door plinten te plaatsen en eventuele afwerkingen aan te brengen.

- We laten de ruimte netjes en schoon achter, klaar om van te genieten.


03.


Voorbereiding van de ruimte


- Voordat we beginnen, zorgen we ervoor dat de ruimte leeg is en verwijderen we eventuele oude vloerbedekking.

- We zullen de ondervloer voorbereiden om een solide basis te creëren voor de nieuwe vloer.


06.


Laatste inspectie en tevredenheidsgarantie


- We lopen samen met u de ruimte door om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

- U kunt gerust zijn, want we bieden garantie op ons werk, en we staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.


Dit zijn de stappen die we zullen volgen om uw vloerproject tot een succes te maken. We streven ernaar om kwaliteit en tevredenheid te leveren bij elke stap van het proces.

unsplash